Seeder kohtub põllumeeste esindajatega

Täna kohtub riigikogu aseeseimees Helir-Valdor Seeder põllumeeste esindusorganisatsioonidega – Eestimaa Talupidajate Keskliidu ja Eesti Põllumeeste Keskliidu esindajatega.

Kohtumisel arutatakse olukorda põllumajandussektoris ja Eesti maaelu arengukava 2014-2020 meetmete sisu ja rakendamist. Lisaks käsitletakse Põllumajandusministeeriumi ja PRIA informatsiooni otsetoetuste võimaliku edasilükkamise kohta. Samuti tõstatub kohtumisel Venemaa sanktsioonidest mõjutatud toiduainetööstuse ja põllumajandusettevõtjate käekäik ning vajadus leida toiduainetööstusele uusi turge.

Helir-Valdor Seedri sõnul on oluline, et põllumajandusettevõtjatele makstaks 2015. aasta lõpul välja kõik otsetoetused ettenähtud mahus. "Toetuste väljamaksmise edasilükkumine mõjutab negatiivselt põllumajandusettevõtete finantsolukorda, mis niigi on Venemaa sanktsioonide tõttu keerukas seisus,“ ütles Seeder.

Kohtumisel osalevad Eesti Põllumeeste Liidu president Juhan Särgava, Eesti Põllumeeste Keskliidu juhatuse esimees Kalev Kreegipuu, Eesti Põllumeeste Keskliidu juhatuse liige Ann Riisenberg,  Eestimaa Talupidajate Keskliidu juhatuse esimees Kalle Hamburg, Eestimaa Talupidajate Keskliidu juhatuse aseesimees Leho Verk ja Eestimaa Talupidajate Keskliidu peadirektor Kaul Nurm.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised