Homme valitakse kaunim viss

Eesti holsteini ja eesti punase tõu VISS 2015 näitused toimuvad ühel ja samal päeval ning ühes ja samas kohas, teisipäeval, 16.06. algusega kell 10.00 Tartumaal Ülenurmel, Eesti Põllumajandusmuuseumis.

Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu on juba aastaid korraldanud veiste näitus-konkursse VISS. Taas on möödunud aasta ja algamas on uus vissi ürituste hooaeg. Eesti piimakarjakasvatajate jaoks mängib antud sündmus nende kalendris väga tähtsat rolli, kuna konkursi näol on tegu üritusega, kus mitte ainult ei käia kauneid lehmi vaatamas, vaid saadakse üksteisega kokku, vahetatakse kogemusi ning nähakse aretustöö arenguid.  

Tänavune konkurss on 26. ning lehmi hindab kohtunik Stefan Widmer Ðveitsist.

Vaata Ülenurme Viss 2015 täpsemat kava SIIT.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised