Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 15. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme valitakse kaunim viss

Eesti holsteini ja eesti punase tõu VISS 2015 näitused toimuvad ühel ja samal päeval ning ühes ja samas kohas, teisipäeval, 16.06. algusega kell 10.00 Tartumaal Ülenurmel, Eesti Põllumajandusmuuseumis.

Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu on juba aastaid korraldanud veiste näitus-konkursse VISS. Taas on möödunud aasta ja algamas on uus vissi ürituste hooaeg. Eesti piimakarjakasvatajate jaoks mängib antud sündmus nende kalendris väga tähtsat rolli, kuna konkursi näol on tegu üritusega, kus mitte ainult ei käia kauneid lehmi vaatamas, vaid saadakse üksteisega kokku, vahetatakse kogemusi ning nähakse aretustöö arenguid.  

Tänavune konkurss on 26. ning lehmi hindab kohtunik Stefan Widmer Šveitsist.

Vaata Ülenurme Viss 2015 täpsemat kava SIIT.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616