Eesti Maaülikooli lõpetas 586 tudengit

Eesti Maaülikooli lõpetas sel aastal rakenduskõrgharidusõppes 23, bakalaureuseõppes 291, magistriõppes 198, ehitusinseneriõppes 31 ning loomaarstiõppes 43 tudengit (sh 23 soomlast). Kokku sai maaülikooli diplomi 586 spetsialisti, neist 34 lõpetasid kõrgkooli cum laude.

Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen sõnas lõpetajatele: „Te astute ellu ajal, kus maailma majandus ei ela just parimaid aegu, kus lähima sõjakoldeni võib jõuda ka autoga ning kus rahvusvahelised suhted pole just kõige soojemate killast. Aga vahest ongi siin teie lisavõimalused, et muuta maailm paremaks paigaks. Alustada tuleks siiski meie armsa Eesti muutmisest.“ Rektor kutsus lõpetajaid olema tänulikud Tartu linnale ja tema vaimule, kes on võimaldanud turvalise ja inspireeriva õhustiku teadus- ja õppetööks, ning leidis, et Tartu linna tunnuslause peaks olema mitte heade mõtete, vaid vägevate tegude linn: „Sest mõttest saab küll kõik alguse, aga kui sellele ei järgne tegu, siis mõtteks see jääbki ja tegemist on vaid tarkade inimeste mõtteharjutusega.“

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised