Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 10. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alltech ostis Norra veise- ja kalakasvatajatele söötmisalaseid lahendusi pakkuvad ettevõtted Produs AS ja Produs Aqua AS

Ülemaailmne juhtiv loomatervishoiu ettevõte Alltech laieneb jõudsalt ka Euroopas, sedakorda Norra linnadesse Førde ja Bergen. Produs AS ja Produs Aqua AS- pereettevõtted, mis omavad laialdast kogemust Norra põllumajanduses, on alates 8. juulist jõudnud kokkuleppele ühinemislepingu sõlmimises Alltech`iga.

Produs AS ja Produs Aqua AS on juba vastavalt üheksas ja kümnes ettevõte, mille Alltech on Euroopas oma laienemisplaanidesse kaasanud. Norra põllumajandustootjale toob see areng aga kaasa jätkuvalt uuenduslikud ja kvaliteetsed tootmissisendid, kohalikele tingimustele vastavad tootmislahendused, teenused ning nõuande- seda nii maa- kui vesiviljeluses. Ettevõtete ühinemisega lisandub Produs AS ja Produs Aqua AS ekspertidega ka Alltech`i teadlaste meeskond, söötmisspetsialistid ning turunduse asjatundjad. Tugev koostöö toob Norra tootjatele uusimad söötmistehnoloogiad võimaldades tõsta tootmise efektiivsust ning suurendada kasumlikkust, jätkusuutlikul viisil.

“Astume sammu tulevikku koos Alltech`iga, sest usume, et Alltech`i rahvusvaheline võimekus, tehnoloogiaarendus ning uuenduslik lähenemine nii põllumajandusele kui ka akvakultuurile tugevdab meie Norra klientide tegevust ja suurendab nende tootmise kasumlikkust” ütleb ühinemise kohta Magne Kolstad, Produs AS ja Produs Aqua AS finantsjuht.

Produs meeskond on Norra tootjatele pakkunud kvaliteetseid söötmislahendusi alates 2001. aastast. Alltech`iga ühinemise järgselt see koostöö jätkub, pakkumaks kohalikele põllumajandustootjatele sobivaid lahendusi üha suureneval turul.

"Alltech, nagu ka Produs on perefirma. Sedasi jätkates saame oma klientidele jätkuvalt tagada erilise tähelepanu detailidele ja on-farm toetuse ning väga hea teeninduse, mis on era- ja pereettevõtete tugevuseks,” ütles  Bjarne Ravnøy, Produs Aqua AS tegevjuht.  "Viimase kümne aasta jooksul on Alltech aidanud meil oma ettevõtteid üles ehitada. Ootame liitumist Alltech`i perega ning üha suurenevat koostööd tulevikus.”

Viimase 35 aasta jooksul on Alltech olnud usaldusväärne partner Produs ettevõtetele, ühinemine on nende kahe pere-ettevõtte koostöö loomulik kuid uus ja põnev samm.

"Kuigi meie ettevõte tegutseb 128 riigis, on Norra nii Alltech`i kui ka minu jaoks väga eriline koht. Norra meenutab mulle väga Iirimaad, oma maalilise maastiku ja põllumajandusliku suuna poolest " ütles dr Pearse Lyons, Alltech'i president ja asutaja. "Oleme Ravnøy ja Loe peredega teinud koostööd alates 2000-ndate algusest, ja meil on hea meel neid nüüd ametlikult vastu võtta Alltech'i perekonda. Meie ettevõtetel on üksteist täiendavaid tugevaid külgi, millest võidavad Norra tootjad, nii maal kui merel. Toetame nende soovi toita maailma efektiivsemalt ja kasumlikumalt, jätkusuutlikul moel."

Produs ja Produs Aqua AS on järjekorras üheksas ja kümnes ettevõte, mille Alltech on Euroopas ostnud. Ettevõtete ost ning strateegiline koostöö tagavad Alltech`i jätkusuutlikuse, laienemise ning Alltech`i kaubamärgi pärandi. Alltech`i ja Produs`i peamine eesmärk on aga pühendumine oma klientidele, pakkudes iga tootja eripära arvestavaid lahendusi ja kohalikku nõuannet.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960