Suur fotogalerii: meie parimad teraviljakasvatajad võistlemas

Tänavusel Viljelusvõistlusel osaleb 40 põllumajandusettevõtet. Enim on võistlusel rapsi ja nisu põlde.

Kolm põldu on üles andnud Voore Farm, kes võistleb nii talirapsi, talinisu kui ka taliodraga. Kahe põlluga on võistlemas ka Metstaguse Agro, Sakala Põldur, Sadala Agro, Savikoti Agro, Luunja Mõis ja Männiku Piim.

Nisude kategoorias võistlevad:
 

Otrade kategoorias võistlevad:

Rukki kategoorias võistlevad:

Rapside kategoorias võistlevad:

 

 

MIS ON MIS

Viljelusvõistlus on unikaalne taimekasvatuse parimate kogemuste vahetamise vorm, mille eesmärgiks on innustada põllumehi katsetama uusi viljelustehnoloogiaid, sorte ja tooteid.

Võistlusel panevad taimekasvatajad proovile oma oskuse planeerida erinevate põllumajandussisendite kasutamist ja põllutöid. Samas ka julguse katsetada midagi uut, et jõuda veelgi efektiivsemate taimekasvatusmeetodite, suuremate saakide jaloodussõbralikemate võtete tasemele.

Kui Eesti muldasid ja ilmastikutingimusi peetakse üldjuhul sellisteks, mis Lääne-Euroopaga võrdseid saake ei võimalda, siis just Viljelusvõistluse raames on ehedalt välja tulnud, et meiegi tingimustes on võimalik saavutada ligilähedaselt samaväärseid tulemusi.

 

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised