Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 23. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väderstad kutsub: Suur Väderstadi masinate töödemonstratsioon

25.-26. septembril toimub Olustveres koostöös Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli ning AS Taurega suur Väderstadi masinate töödemonstratsioon.

Töödemonstratsiooni põhirõhk on 25. septembril. Töös saab näha 10. erinevat Väderstadi masinat, millel vedavaks jõuks erinevad Valtra mudelid. Räägitakse mullaagronoomiast ning toimub Vädertsadi DEMO LIVE - masinate töö jälgimine mugaval, džiibiga järelveetaval spetsiaalsel Väderstadi järelhaagisel. Väderstad tutvustab ka peagi algava hooajaeelse kampaania tingimusi.

Muuhulgas saab näha mudeleid, mis sel aastal Eestisse jõudnud:

    Suurekettaline Carrier 625 L    Võimas kultivaator TopDown 500    Kombikülvik Spirit StriDrill    Otsekülvik Seed Hawk 800C

Päev algab 10:30 kogunemisega ning lõpeb 15:00.

26. septembril on Olustveres lisaks töödemonstratsioonile koolinoorte künnivõistlus, hoidiste mess, toidulaada avamine ning hobuvõistlused.

Päeval mängib ansambel "Väliharf", esineb Koit Toome, toimub Meelis Kubo mustkunstishow, viktoriinid, mängud jpm.

Ajakava:08:00 Künnivõistluse avamine lipuväljakul;

10:00 Hobuvõistlused;11:00-15:00 Väderstadi masinate töödemonstratsioon;11:00 Hoidiste messi ja toidulaada avamine;15:00 Hobuste krossivõistlused;16:30-18:00 erinevate võistluste lõpetamine lipuväljakul.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960