• 29.10.15, 08:25
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Maag võitis seakasvatuse toetuseks ostetavate konservide hanke

Maaeluministeeriumi hanke taudist tabatud seakasvatajate toetuseks soetatavate lihakonservide valmistamiseks võitis Maag Gruppi kuuluv AS Maag Konservitööstus.
Väljakuulutamiseta läbirääkimistega hankes tunnistati edukaks Maag Konservitööstuse pakkumine, mis seadis konservi tükihinnaks 52 senti, selgub maaeluministeeriumi kantsleri Ants Nooda käskkirjast. Lõplikku lepingut veel sõlmitud ei ole.
Ostetavad konservid peavad kaaluma vähemalt 325 grammi, valmistatud konservid tuleb pakendada partiidena suurusega eeldatavalt 50 000 kuni 60 000 konservi.
Valitsus otsustas septembris eraldada ligi 1,8 miljonit eurot sealihakonservide kokkuostuks, et stabiliseerida seakatku leviku tõttu raskustesse sattunud kitsendustega piirkondade seakasvatust.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Seotud lood

Uudised
  • 03.09.15, 22:21
Riik stabiliseerib sealihaturgu 1,78 miljoni euroga
Valitsus otsustas oma tänasel kabinetiistungil eraldada kuni 1,78 miljonit eurot sealihakonservide kokkuostuks, et stabiliseerida raskustesse sattunud seakasvatust.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.06.25, 16:08
Suursaagi ootuses: mis saab hinnast ja kvaliteedist?
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele