• 02.11.15, 11:03
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Fotogalerii: Tallinna Toidumess 2015

Tallinna toidumess on juba 16. korda toiduvaldkonna uuendusi ja paremikku ühe katuse alla koondav kohtumispaik, mis kätkeb kogu ahelat alates põllumajandustootjatest ja lõpetades tippkokkadega. Messil osales üle 150 eksponendi ja messi külastas ligi 7000 ärikülastajat.
 Vaata fotogaleriid: 
 
Toidumess 2015
42 fotot
  • Toidumess 2015 Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Seotud lood

Uudised
  • 06.11.15, 08:00
Kuidas luua hea pakend?
Tänavusel toidumessil rääkis hea pakendi loomise saladustest ning pakendamise trendidest pakendite uuendamise tippfirma Packlab.
Uudised
  • 09.11.15, 08:20
Toidumessil valiti parimad jõulutooted
Tallinna toidumessi külastajate osalusel valiti kolme messipäeva jooksul pimetesti käigus Eesti parimad jõulutooted pagari- ja lihatoodete, hõõgveini ning jõuluõlle kategooriates.
  • ST
Sisuturundus
  • 30.09.24, 11:35
Ebastabiilne majanduslik olukord põllumajanduses: kuidas kaitsta saaki ja säästa targalt
Põllumajandusturu ebastabiilne majanduslik olukord nagu muutlikud väetise- ja teraviljahinnad ning kasvavad tootmiskulud on peavaluks igale põllumehele. Keeruline seis sunnib põllumehi rohkem arvutama ja investeeringutest saadavat kasu kaaluma. See olukord määrab otseselt taimekaitsevahendite üle otsustamise. Kuidas säästa, kuid samal ajal saada maksimaalset tulu?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele