Keskkonnasõbraliku majandamise või aiandusega seotud toetuste taotlejad peavad osalema koolitustel

PRIA tuletab meelde, et kliendid, kes võtsid 2015. aasta kevadel endale perioodi 2014 - 2020 keskkonnasõbraliku majandamise toetuse või keskkonnasõbraliku puuvilja- ja marjakasvatuse toetust (KSA) või keskkonnasõbraliku köögivilja-, ravimtaime- ja maitsetaimekasvatuse ning maasikakasvatuse toetust (KSK) ?kohustuse, peavad 1. detsembriks läbima algkoolituse.

Koolituse nõude täitmata jätmise korral on ette nähtud toetussumma vähendamine kuni 6%.

Koolitusi viib läbi Põllumajandusuuringute Keskus ajavahemikul 20. oktoober kuni 20. november.

Täpsem info koolituse kohta on leitav SIIT.

Kliendid, kes  taotlesid käesoleval aastal keskkonnasõbraliku puuvilja- ja marjakasvatuse toetust (KSA) või keskkonnasõbraliku köögivilja-, ravimtaime- ja maitsetaimekasvatuse ning maasikakasvatuse toetust (KSK), peavad  esimese kohustuseaasta 1. detsembriks olema osalenud keskkonnasõbraliku aianduse koolitusel. Ka sel puhul on koolituse nõude täitmata jätmise korral ette nähtud toetussumma vähendamine kuni 6%.

Keskkonnasõbraliku aianduse (nii KSA kui KSK) koolituse toimumise kuupäevad on 16., 23., 24., 26. ja 27. november. Koolituse korraldajaks on Maaeluministeeriumi tellimusel Tartumaa Põllumeeste Liit. Info koolituste kohta saadetakse kõigile selle aasta KSA ja KSK taotlejatele e-postile või informeeritakse neid telefonitsi.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised