Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maa-amet avalikustas taas kõige värskemad ortofotod

Maa-amet on teinud kättesaadavaks kõik 2015. aastal lennatud alade ortofotod, mida näed Maa-ameti geoportaali, kaardirakenduste või avaliku WMS teenuse vahendusel.

Lihtsalt leiad ortofotod aastate ja objektide kaupa SIIT ja Maa-ameti geoportaalist.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ortofoto Saaremaalt Valjala vallast lõbusast põllust 3800 m kõrguselt. Autor: Maa-amet

 

Piksli suurus Lõuna-Eesti, Harjumaa ja Tallinna fotodel on 25 cm.Edela-Eesti ja Saaremaa fotodel 40 cm.Tiheasustusaladel (Are, Haanija, Keila, Kihelkonna, Lavassaare, Loksa, Nasva, Paikuse, Sindi, Pärnu-Jaagupi, Rakvere, Salme, Sauga, Tartu, Tootsi, Tori, Valjala, Viljandi, Võru, Vändra) 12 cm.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960