Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 7. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PRIA kolib Tartus uude asukohta

2015. aasta lõpp ja 2016. algus toovad PRIA jaoks kaasa suure muudatuse, sest PRIA keskus kolib Tartus senistest asukohtadest uude majja aadressil Tähe 4.

PRIA kolimine toimub kahes osas – esimesena asub uude majja tööle PRIA registrite osakond, kes kolib uude asukohta juba 9. detsembriks 2015.

Registrite osakonna kolimine detsembrikuus ei too meie klientide jaoks kaasa märkimisväärseid katkestusi. Kuni 8. detsembrini (kaasa arvatud) teenindab registrite osakond kliente senises asukohas Sõbra tn 56 ning juba järgmisel päeval alustatakse tööd aadressil Tähe tn 4. Osakonna telefoni- ja faksinumbrid ning töötajate meiliaadressid ei muutu.

Infot loomade ja toetuste registriga seoses saab jätkuvalt infotelefonil 731 2311.

Neil, kel on vaja külastada registrite osakonda perioodil 8. dets – 8. jaanuar, palume oma tulekust eelnevalt teatada registrite infotelefonil.

PRIA keskuse senises peahoones Narva mnt 3 tegutsevad osakonnad ning Tartumaa teenindusbüroo kolivad uude majja perioodil 8. - 15. jaanuar 2016. Peahoone kolimine tähendab ka mitmesaja arvuti, asutuse serveri ja telefonide liigutamist ja ühendamist ning see toob paratamatult kaasa katkestusi PRIA infosüsteemide toimimisel ja klientide teenindamisel nii PRIA keskuses kui ka maakondlikes teenindusbüroodes.

Autor: põllumajandus. ee

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960