Saarte Kalandusel uus strateegia ja juhatus

Saarte Kalandusel uus strateegia ja juhatus
Saarte Kalandusel uus strateegia ja juhatus

MTÜ Saarte Kalandus kinnitas üldkoosolekul aastate 2014–2020 uue strateegia ning valis uue juhatuse.

Üldkoosolek oli kõigi aegade arvukaim – 141 ühingu liikmest oli esindatud tervelt 131, neist üle poole olid koosolekule saatnud oma volitatud esindaja, vahendab Saarte Hääl.

Pärast uue strateegia tutvustamist toimunud diskussiooni lisati üldkoosolekul osalejate ettepanekul strateegiasse kuni 60 000 euro suuruse investeerimisvõimalusega sadamate nimistusse Turja, Kaunispe, Kungla ja Koguva sadam ning selliselt dokument ka kinnitati.

Üldkoosolek valis ühingule ka uue juhatuse

Tulenevalt Euroopa Komisjoni värskest määrusest peab nüüdsest juhatusse kuuluma ka kalandusväline isik ja seda rolli hakkab täitma eile hommikul Saarte Kalanduse juhatuse erakorralisel koosolekul koos paarikümne teise soovijaga ühingu liikmeks võetud mesinik Heimar Laanemets. Lisaks kuuluvad uude üheksaliikmelisse juhatusse veel Jüri Saar, Mihkel Undrest, Tiina Mai, Eda Kesküla, Tõnis Tasane, Vello Salong, Kalle Lasn ja Heikko Eist.

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised