16. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selteret on nüüdsest Horticom

Selteret on nüüdsest Horticom
Autor: Meelika Sander-Sõrmus
Seltereti ja Scheteligi ühinemisega laienes ettevõte lisaks Eesti turule ka Läti ja Leedu turgudele ja tekkis vajadus rahvusvahelise nime järele. Nüüdsest muudab Selteret OÜ oma nime ning liigub edasi nime alt Horticom OÜ.

2015. aasta on olnud Selteretile äärmiselt väljakutsuv ja põnev. Juhtunud on palju, kuid eelkõige on see olnud positiivne ja möödapääsmatu. 5. augustil omandasime Schetelig EV AS-i, alates 1. oktoobrist oleme töötanud Selteret OÜ nime all Jüris, Loomäe teel. 1. detsembril täitus Selteretil 20. tegevusaasta ning järgmisesse aastakümnesse soovime astuda uue nimega.

Kahe firma liitudes oleme leidnud ühised väärtused, kahe loo asemel on tekkinud üks lugu ning see kõik vajab ühist nime, ühist brändi. Seltereti ja Scheteligi ühinemisega laienesime ka Läti ja Leedu turgudele, mistõttu tekkis vajadus rahvusvahelise nime järele. Anname teile teada, et Selteret OÜ muudab oma nime ning liigub edasi nime alt Horticom OÜ.Nimi Horticom omab rahvusvahelist tähendust – horti kui „hortus“ ehk ladina keeles aed, co kui „co-operation“ ehk koostöö kolme riigi vahel ning com kui „company“ ehk ettevõte. Läbi hoolivuse ja järjepideva arengu soovime teile pakkuda mitmekülgset kaubavalikut ja professionaalset teenust. Töötame selle nimel, et suur osa vajaminevatest tarvikutest oleks võimalik kätte saada ühest kohast, ühinenud ettevõttest. Soovime koos oma partneritega, valdkonda kujundavate professionaalidega ja valdkonda arendavate haridusasutustega kujundada kodumaist aiandust. Me soovime osaleda tulevikus rohkem aianduspoliitika väljatöötamisel.Selteret on alati olnud oma partnerite jaoks olemas, säilitanud heatahtliku ja professionaalse käitumise. Soovime, et see toimiks nii ka edaspidi. Meie eesmärgiks on arendada oma meeskonda, parandada tarnekindlust ja olla paremad spetsialistid ning partnerid teile.Selteret on vastutustundlik ettevõte. Seda aitab tagada suurem, kogenum, heade teadmistega ja ühtne kollektiiv. Usume siiralt, et kahe ühinenud ettevõtte, Seltereti ja Scheteligi, kollektiiv suudab kõike seda pakkuda Horticom OÜ nime alt.Need on olnud ka peamised põhjused, miks Selteret on astunud sellel aastal need sammud. Loodame, et saame olla teile veel paremad partnerid ja et meie koostöö on viljakas.Meie ametlikuks ärinimeks on edaspidi Horticom OÜ, reg.kood on endiselt sama: 10003666. Lisaks nimele uuenesid ka meie e-posti aadressid. Kõik muud rekvisiidid jäävad samaks.    

Autor: Karol Kõrm

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616