Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 4. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DG AGRI käivitas avaliku konsultatsiooni rohestamismeetme tõhususe hindamiseks

ÜPP lihtsustamisprotsessi raames avas Euroopa Komisjon 12 nädalat kestva avaliku konsultatsioon rohestamismeetme tõhususe hindamiseks.

Rohestamismeedet tutvustati 2013. aasta ÜPP reformi käigus ning sellal lepiti ka kokku ökoloogiliste sihtalade reeglite ülevaatamises peale esimest rakendamisaastat. Tähelepanu pööratakse eriti meetmega kaasnevale halduskoormusele, lihtsustamise potentsiaalile, õiglasele rakendamisele ning tootmispotentsiaaliga seotud aspektidele.

Küsimustikule saab vastata kuni 8. märtsini 2016. Ühise vastuse koostab ka Copa-Cogeca.

Loe lähemalt SIIT.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960