Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 6. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalanduse kohalikelt algatusrühmadelt oodatakse strateegiaid

Kalanduse kohalikelt algatusrühmadelt oodatakse strateegiaid
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
31. märtsini saavad MTÜdena registreeritud kalanduspiirkondade arengu kohalikud algatusrühmad PRIAsse esitada EMKF meetme 3.2 raames oma tegevuspiirkondade arengu strateegiad koos juurdekuuluvate dokumentidega.

PRIA kontrollib kohaliku arengu strateegia heakskiitmist taotleva MTÜ nõuetekohasust ning edastab strateegia ja teabe selle esitaja kohta Maaeluministeeriumile. strateegia koostamiseks.

Ministeerium kontrollib strateegia nõuetele vastavust ja hindab iga strateegiat hindamiskriteeriumite alusel. Pärast strateegia heakskiitmist on algatusrühmal õigus taotleda algatusrühma toetust jooksvateks kuludeks, partnerite ja sidusgruppidega suhtlemiseks, infokampaaniateks jne.PRIA kodulehel on juhised ja määrused

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960