Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 6. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalanduse kohalikelt algatusrühmadelt oodatakse strateegiaid

Kalanduse kohalikelt algatusrühmadelt oodatakse strateegiaid
Autor: Meelika Sander-Sõrmus
31. märtsini saavad MTÜdena registreeritud kalanduspiirkondade arengu kohalikud algatusrühmad PRIAsse esitada EMKF meetme 3.2 raames oma tegevuspiirkondade arengu strateegiad koos juurdekuuluvate dokumentidega.

PRIA kontrollib kohaliku arengu strateegia heakskiitmist taotleva MTÜ nõuetekohasust ning edastab strateegia ja teabe selle esitaja kohta Maaeluministeeriumile. strateegia koostamiseks.

Ministeerium kontrollib strateegia nõuetele vastavust ja hindab iga strateegiat hindamiskriteeriumite alusel. Pärast strateegia heakskiitmist on algatusrühmal õigus taotleda algatusrühma toetust jooksvateks kuludeks, partnerite ja sidusgruppidega suhtlemiseks, infokampaaniateks jne.PRIA kodulehel on juhised ja määrused

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616