Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 2. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Scandagra talvekonverents pakatas uudistest

Scandagra talvekonverents
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Scandagra tänavune talvekonverents üllatas osalejate rohkusega, kohal oli üle 300 põllumehe.

Scandagra Eesti tegevdirektor Jurgita Radzevice ütles konverentsi avasõnades, et ettevõttel on läinud hästi. Müügimaht oli eelmisel aastal ligi 386000 tonni ja see on viimase 4 aasta jooksul rohkem kui kahekordistunud. Müügitulu on samuti kasvanud, ollakse lähedal sajale miljonile eurole ja tõus on olnud aastaga ligi 27%.

Scandagra on tugevalt parandanud oma tootevalikut.Palju on panustatud ka vilja kokkuostule ja laopindadele. Möödunud sügisel väljus Paldiski Lõunasadamast nende esimene suur viljalaev, lastiks 66 000 tonni otra ja sihtkohaks Saudi-Araabia.  Eelmisel aastal alustati ka veiste ja sigade projektiga.Uue projektina tehakse koostööd Estonia OÜ loomasöödaga varustamisel, kus kogu loomasööt tuleb Scandagra söödatehasest.Vaata fotosid konverentsipäevast.

UUED TEADMISED: Tule infopäevadele

Scandagra kutsub põllumehi piirkondlikele infopäevadele „Võimalusterohke taimekaitse“.

Registreeru infopäevale:

9. veebruar infopäev Kamari seltsimajas, Põltsamaa vallas- Registreeri end infopäevale, klikkides SIIN.11. veebruar infopäev Villa Uueelu puhkemajas, Saaremaal- Registreeri end infopäevale, klikkides SIIN.16. veebruar infopäev Usin- TR kohvikus, Keilas- Registreeri end infopäevale, klikkides SIIN.18. veebruar infopäev Voore Farmi külalistemajas, Viru- Jaagupis- Registreeri end infopäevale, klikkides SIIN.25. veebruar infopäev Kanepi seltsimajas, Kanepi vallas- Registreeri end infopäevale, klikkides SIIN.

Scandagra talveseminar 2015
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960