Scandagra Eesti AS jätkab laienemist Virumaal

4. märtsil 2016. aastal allkirjastas Scandagra Eesti AS ostu-müügilepingu Linnasetehase AS-iga, mille tulemusena omandati Näpi elevaatori- ja ladudekompleks.

Rakvere külje all asuv Näpi elevaatori- ja ladudekompleks hõlmab endas elevaatorit, põrandaladusid, laborit, raudteeharu ning kontoripindasid. Täiendavalt on plaanis territooriumile rajada viljakuivati.

Antud investeering on oluline täiendus Scandagra infrastruktuurile, mille tulemusena ollakse nüüd suurim teravilja laopindade omanik Eestis. Lisaks uuele pinnale kuuluvad ettevõttele veel elevaatorid Viljandis, Elvas ja Keilas, laopinnad Paldiski Lõunasadamas, Kesk-Eestis Laupal ning Valgas.

Kõne all olev tehing on tähtis samm Scandagra strateegia elluviimisel, mis võimaldab pakkuda Virumaa põllumeestele kiiremaid ja paindlikumaid lahendusi nii sisendite müügil kui saagi kokkuostul.

Scandagra Eesti AS on Eestis suuruselt teine põllumajandustarvikute ja –teenuste pakkuja ning suurim söödatootja, kellele kuulub ka Eesti suurim põllumajandus- ja aiandustarvikute kaupluste kett. Ettevõtte möödunud aasta käive ulatus ligi 100 miljoni euroni ja 2015/2016. aasta investeeringute maht küündib 5,0 miljoni euroni.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised