Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 6. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Scandagra Eesti AS jätkab laienemist Virumaal

Foto: pixabay.com
4. märtsil 2016. aastal allkirjastas Scandagra Eesti AS ostu-müügilepingu Linnasetehase AS-iga, mille tulemusena omandati Näpi elevaatori- ja ladudekompleks.

Rakvere külje all asuv Näpi elevaatori- ja ladudekompleks hõlmab endas elevaatorit, põrandaladusid, laborit, raudteeharu ning kontoripindasid. Täiendavalt on plaanis territooriumile rajada viljakuivati.

Antud investeering on oluline täiendus Scandagra infrastruktuurile, mille tulemusena ollakse nüüd suurim teravilja laopindade omanik Eestis. Lisaks uuele pinnale kuuluvad ettevõttele veel elevaatorid Viljandis, Elvas ja Keilas, laopinnad Paldiski Lõunasadamas, Kesk-Eestis Laupal ning Valgas.Kõne all olev tehing on tähtis samm Scandagra strateegia elluviimisel, mis võimaldab pakkuda Virumaa põllumeestele kiiremaid ja paindlikumaid lahendusi nii sisendite müügil kui saagi kokkuostul.Scandagra Eesti AS on Eestis suuruselt teine põllumajandustarvikute ja –teenuste pakkuja ning suurim söödatootja, kellele kuulub ka Eesti suurim põllumajandus- ja aiandustarvikute kaupluste kett. Ettevõtte möödunud aasta käive ulatus ligi 100 miljoni euroni ja 2015/2016. aasta investeeringute maht küündib 5,0 miljoni euroni.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960