9. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus hooaeg, uus külvik, uued tehnoloogiad ehk Väderstad üllatab taas

Eelmisel nädalal, 2. märtsil, toimus Tartu külje all Väderstadi esinduses ettevõtte külvikute õppepäev. Üritus, mis oli suunatud 2016 aastaks soetatud Rapid 300/400 C/S külvikute omanikele, eesmärgiga kevadise külvi paremaks sujumiseks, oli õpetlik nii neile, kes soetasid külviku esimest korda kui ka neile, kes on Väderstadi külvikut kasutanud juba varemgi.

Põllumehe lemmik – Rapid 400C

Kui palju oli õppepäeval osalejaid?

Kui palju osteti sellel hooajal erinevaid külvikuid kokku?

Mis on populaarseim külvik?

Mis on külvikute juures uut?

Milliseid muutusi ise eelkõige hindad kõrgemalt?

Miks just iPad?

Millised muutused võiksid veel olla?

Kellele sobivad Väderstadi külvikud?

Kuhu edasi? Mis on teie eesmärgid?

Kui Sa peaksid ostma ise ühe Väderstadi külviku, siis millise sa ostaksid ja miks? 

Vaata fotosid toimunud õppepäevast:

Foto: Diana Salf

Autor: Diana Salf, kaasautor

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960