Fotod: Aiandusfoorum lahkas aiandussektori arenguid

Aiandusfoorum lahkas aiandussektori arenguid
Aiandusfoorum lahkas aiandussektori arenguid

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja Aiandusfoorum toimus 16. märtsil Viljandimaal Pollis. Foorumi läbivaks teemaks oli marja- ja puuviljakasvatus.

Foorumi sisulise poole täitsid erinevad ettekanded. Marko Gorban maaeluministeeriumist andis ülevaate MAKi võimalustest ja uutest meetmetest. Põhjapiirkonda sobivate viinamarjasortide kasvatusest rääkis maaülikooli teadur Kadri Karp ja Läti viinamarjakasvatust tutvustas Martin Samm (SIA MAA.studija). Arutleti maasika- ja mustikakasvatuse teemadel, räägiti õunamahla kvaliteedist ja uudsest aiasaaduste külmkuivatustehnoloogiast.Mulgikrõpsud OÜ rääkis lahti oma toodete saamisloo ja edasised plaanid. Päevale andis vürtsi veidi laiema vaatega aiandusele Riigikogu maaelukomisjoni liige Igor Gräzin.

Tänavuse foorumikoha valiku määras ühe tegurina ka see, et Polli on pikaaegsete traditsioonidega puuvilja- ning marjakasvatuskeskus. Sealses Maaülikooli Polli Aiandusuuringute Keskuses oli võimalik peale foorumit kõikidel aiandusettevõtjatel tutvuda keskuse poolt pakutavate võimaluste ja teenustega.

 

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised