Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 24. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

INTRAC kutsub avatud uste päevale

INTRAC kutsub avatud uste päevale
Foto: Intrac
Alates sellest aastast tegeleb INTRAC Eesti AS Massey Fergusoni kõikide põllumajandusmasinate ja –toodete müügi ja tugiteenustega Eestis.

Järgmisel neljapäeval, 31. märtsil algusega kell 15.00, toimub INTRACi Pärnu esinduses (Riia mnt 233a Pärnu) meeleolukas avatud uste päev.  Kavas on uute toodete tutvustused ja mõnus meelelahutus alati särtsaka Sepo Seemanni juhtimisel..

Üritusel osalevad Massey Fergusoni Kesk- ja Lääne-Euroopa ärijuht Frederic Moreau, turundusjuht Scott Campbell, kombainide valdkonna ärijuht Põhja- ja Kesk-Euroopas Jens Christian Otte, Kongskilde haakeseadmete regiooni müügijuht Olavs Rucis, INTRAC Group AB juhatuse liige ja turundusjuht Fredrik Brandhorst, INTRAC Eesti juhatuse esimees Tanel Teimann ja INTRAC Eesti AS Massey Fergusoni müügijuht Kalvi Korkmann ja mitmed Eesti põllumajanduse eestvedajad.  Ürituse kava leiad SIIT

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960