Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 24. märts 2016

INTRAC kutsub avatud uste päevale

INTRAC kutsub avatud uste päevale
Autor: Intrac

Alates sellest aastast tegeleb INTRAC Eesti AS Massey Fergusoni kõikide põllumajandusmasinate ja –toodete müügi ja tugiteenustega Eestis.

Järgmisel neljapäeval, 31. märtsil algusega kell 15.00, toimub INTRACi Pärnu esinduses (Riia mnt 233a Pärnu) meeleolukas avatud uste päev.  Kavas on uute toodete tutvustused ja mõnus meelelahutus alati särtsaka Sepo Seemanni juhtimisel..

Üritusel osalevad Massey Fergusoni Kesk- ja Lääne-Euroopa ärijuht Frederic Moreau, turundusjuht Scott Campbell, kombainide valdkonna ärijuht Põhja- ja Kesk-Euroopas Jens Christian Otte, Kongskilde haakeseadmete regiooni müügijuht Olavs Rucis, INTRAC Group AB juhatuse liige ja turundusjuht Fredrik Brandhorst, INTRAC Eesti juhatuse esimees Tanel Teimann ja INTRAC Eesti AS Massey Fergusoni müügijuht Kalvi Korkmann ja mitmed Eesti põllumajanduse eestvedajad.  Ürituse kava leiad SIIT

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150