24. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väetiste hinnad püsivad madalal

Väetiste hinnad püsivad madalal
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Nädala börsiuudised: Maroko ja Hiina hoiavad väetiste hindu madalal; soe ilm on aitanud Euroopa talinisul kiiresti areneda; Fonterra: piimahinnad võiks taastuda selle aasta lõpus, sest pikaajaline perspektiiv on hea; kohvi hind tõuseb; nafta hind langeb.

Maroko ja Hiina hoiavad väetiste hindu madalal

Soe ilm on aitanud Euroopa talinisul kiiresti areneda

Pehme ilm on aitanud ka Suurbritannia talinisu.

Toidunisu hind

Rapsiseemnete hind

Toiddunisu hind

USAs

maisi hind

nisu

Sojaubade hind

Kakao hind

Robusta kohv

Robusta kohvi hind

Fonterra: piimahinnad võiks taastuda selle aasta lõpus

Pikaajaline perspektiiv on hea

Kooritud piima pulbri

Kooritud piima pulber

Nafta hinnad langesid

Rotterdami 95 bensiini hind

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960