EMÜ vilistlane – tule metsa istutama

EMÜ vilistlane – tule metsa istutama
EMÜ vilistlane – tule metsa istutama

7. mail ootab Järvselja ÕKM taas tublisid talgulisi maaülikooli vilistlaste metsakvartali rajamisele.

Ka tänavu kehtib sama mõte: kui käesolev aasta on Sinu kursuse jaoks juubelihõnguline, siis utsita veidi oma kaaslasi ning tulge ja jäädvustage oma tähtpäev ka järeltulevate põlvkondade jaoks – istutage ühiselt OMA mets! Tore on ju aastate möödudes endal kaeda ning lapselastelegi näidata, kuidas „Minu kursuse kuusik“ kõrgust kogub.

Päevakava:

9.45 Kogunemine Järvselja Jahilossi juures.
10.00 -12.30 EMÜ Järvselja Õppe- ja katsemetskond saab ühe kena värske istutusala võrra rikkamaks.

Kuna selle aasta „Teeme ära!“ talgud pööravad rõhku veeohutusele, siis nii teeme ka meie - vilistlaskogu toetab Selgjärve kaldal paiknevat EMÜ praktikabaasi päästevahenditega! Talgupäeval on hea võimalus need Järvselja ÕKM esindajale üle anda.

Talgutööle paneb punkti kosutav kehakinnitus Peramaa Puhkekeskuses. Enne tagasisõitu heidame Rõka kuppeltornist pilgu Järvselja metsadele. 28 meetri kõrgune vaatetorn on üks omanäolisimaid Eestis. Esmakordselt istutustalgutel osalejad saavad aimu, kus laoti Eesti metsateaduse alusmüüri ning kuidas elab Eesti esimene metsakaitseala – rohkem kui 90-aastane Järvselja Ürgmets. Soovijatel ei jää kaemata ka Eesti kõrgeimad puud.

Registreeru metsa istutama SIIN.

Lisainfo: Külli Kell, tel. 551 8166

Hea kaasvilistlane, metsaistutustalgud ootavad!

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised