Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 28. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMÜ vilistlane – tule metsa istutama

EMÜ vilistlane – tule metsa istutama
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
7. mail ootab Järvselja ÕKM taas tublisid talgulisi maaülikooli vilistlaste metsakvartali rajamisele.

Ka tänavu kehtib sama mõte: kui käesolev aasta on Sinu kursuse jaoks juubelihõnguline, siis utsita veidi oma kaaslasi ning tulge ja jäädvustage oma tähtpäev ka järeltulevate põlvkondade jaoks – istutage ühiselt OMA mets! Tore on ju aastate möödudes endal kaeda ning lapselastelegi näidata, kuidas „Minu kursuse kuusik“ kõrgust kogub. juures..

Päevakava:

9.45 Kogunemine Järvselja Jahilossi

10.00 -12.30 EMÜ Järvselja Õppe- ja katsemetskond saab ühe kena värske istutusala võrra rikkamaks.Kuna selle aasta „Teeme ära!“ talgud pööravad rõhku veeohutusele, siis nii teeme ka meie - vilistlaskogu toetab Selgjärve kaldal paiknevat EMÜ praktikabaasi päästevahenditega! Talgupäeval on hea võimalus need Järvselja ÕKM esindajale üle anda.Talgutööle paneb punkti kosutav kehakinnitus Peramaa Puhkekeskuses. Enne tagasisõitu heidame Rõka kuppeltornist pilgu Järvselja metsadele. 28 meetri kõrgune vaatetorn on üks omanäolisimaid Eestis. Esmakordselt istutustalgutel osalejad saavad aimu, kus laoti Eesti metsateaduse alusmüüri ning kuidas elab Eesti esimene metsakaitseala – rohkem kui 90-aastane Järvselja Ürgmets. Soovijatel ei jää kaemata ka Eesti kõrgeimad puud.Registreeru metsa istutama SIIN

Lisainfo: Külli Kell, tel. 551 8166Hea kaasvilistlane, metsaistutustalgud ootavad!

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960