6. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Börs: piimaturul oodatud tõusu asemel langus

Börs: piimaturul oodatud tõusu asemel langus
Foto: Äripäev AS
Nädala börsiuudised: piimaturul oodatud tõusu asemel hoopis langus; maailma toiduhinnad kasvasid neljandat kuud järjest; nisu hinnatõusu takistab soodne ilm Euroopas; kohvi hinda survestavad põuad; La Nina võib hakata segadust külvama.

Piimaturul oodatud tõusu asemel langus

kooritud piima pulbri hind

Kooritud piima pulbri hind
Foto: Äripäev AS

Maailma toiduhinnad kasvasid neljandat kuud järjest

Nisu hinnatõusu takistab soodne ilm Euroopas

Toidunisu hind

Toidunisu hind
Foto: Äripäev AS

Rapsiseemnete hind

Robusta kohvi hind

Kakao hind

USAs

La Nina võib hakata segadust külvama

Nafta hind langes, aga bensiini hind tõusis

Rotterdami 95 bensiini hind

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960