Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 6. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima taastab tervete rododendronite müügi kauplustes

Maxima taastab tervete rododendronite müügi kauplustes
Foto: internet
Maxima Eestile laekusid täna Põllumajandusametist ekspertiisitulemused, mis teostati seoses neljast kauplusest rododendronite istikutelt leitud taimekahjustaja leidumisega.

"Ekspertiisitulemused kinnitavad, et 71 kaupluses müüdavad istikud on terved ning müügiks sobilikud. Seetõttu taastasime rododendronite müügi neis kauplustes," ütles Maxima Eesti kvaliteedidirektor Katrin Veersalu. "Nendes neljas kaupluses, kus võetud proovidel oli taimekahjustaja kahtlus, on peatatud kuni asjaolude täieliku selgitamiseni koostöös Põllumajandusametiga.".“

"Vabandame siiralt kõikide ostjate ees võimalike ebameeldivuste pärast," ütles Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets. "Põllumajandusameti ekspertiisi kinnitusel sobivad müüdavad istikud koduaia kaunistamiseks. Kui aga ostjatel peaks tekkima täiendavaid küsimusi, siis palume pöörduda klienditeeninduse telefonil 800 21 21 (klienditeenindajad vastavad E-R kl 8-17, ülejäänud kõned salvestatakse ja helistajatega kontakteerutakse) või saata e-kiri aadressile [email protected]

Neljapäeval teatas Põllumajandusamet, et neljast kauplusest – Tallinnas Smuuli ja Tuulemaa tänaval ning Pärnus ja Jõgeval – leiti taimehaiguse kahtlusega rododendroneid. Ameti teate järgselt peatas jaekett kõikides oma kauplustes istikute müügi. 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960