Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 6. mai 2016

Maxima taastab tervete rododendronite müügi kauplustes

Maxima taastab tervete rododendronite müügi kauplustes
Autor: internet

Maxima Eestile laekusid täna Põllumajandusametist ekspertiisitulemused, mis teostati seoses neljast kauplusest rododendronite istikutelt leitud taimekahjustaja leidumisega.

"Ekspertiisitulemused kinnitavad, et 71 kaupluses müüdavad istikud on terved ning müügiks sobilikud. Seetõttu taastasime rododendronite müügi neis kauplustes," ütles Maxima Eesti kvaliteedidirektor Katrin Veersalu. "Nendes neljas kaupluses, kus võetud proovidel oli taimekahjustaja kahtlus, on peatatud kuni asjaolude täieliku selgitamiseni koostöös Põllumajandusametiga.".“

"Vabandame siiralt kõikide ostjate ees võimalike ebameeldivuste pärast," ütles Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets. "Põllumajandusameti ekspertiisi kinnitusel sobivad müüdavad istikud koduaia kaunistamiseks. Kui aga ostjatel peaks tekkima täiendavaid küsimusi, siis palume pöörduda klienditeeninduse telefonil 800 21 21 (klienditeenindajad vastavad E-R kl 8-17, ülejäänud kõned salvestatakse ja helistajatega kontakteerutakse) või saata e-kiri aadressile klienditugi@maxima.ee

Neljapäeval teatas Põllumajandusamet, et neljast kauplusest – Tallinnas Smuuli ja Tuulemaa tänaval ning Pärnus ja Jõgeval – leiti taimehaiguse kahtlusega rododendroneid. Ameti teate järgselt peatas jaekett kõikides oma kauplustes istikute müügi. 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150