Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 6. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur fotogalerii: Luige laat - kõik vajalik koduaeda

Luige laat - kõik vajalik koduaeda
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Täna sai alguse traditsiooniline Luige laat, mis kestab terve nädalavahetuse. Lisaks ohtrale taimevalikule, sai vaadata-osta aiatehnikat, koduloomi – nii suuri kui väikeseid, eksootilisi loomi ja linde ja muidugi ei puudunud meie kodumaine käsitöö ega kodumaine toidukaup.

On mida vaadata, on mida osta. Kasutage kena kevadilma, sest kindlasti on just teil puudu üks viinamarjaistik või õunapuu või maasikataimed.

Luige laat 2016
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960