Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 24. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konekesko avas Tartus laiendatud esinduse

Konekesko avas Tartus laiendatud esinduse
Foto: Kati Plaamus Konekesko Eesti AS turundusjuht
18.05.2016 avati Konekesko Eesti AS Tartu hoolduskeskuse laiendus. Konekesko soovib laiendusega teenindada oma kliente ja koostööpartnereid veelgi paremini ja kvaliteetsemalt.

Uues töökojas on kõrgemad ruumid ja põrandal tugevdatud sissesõidutee, mis on sobilik ka lintidega masinatele. Eelkõige rõõmustab see Ponsse metsamasinate kliente. metsaharvester.Eesti.

Uue hoone õnnistas sisse Konekesko juhtkond – Juho Vallivaara (Konekesko grupi järelteeninduse juht), Riku Rahikka (Konekesko grupi metsa- ja ehitustehnika müügijuht) ja Anne Oja-Aru (Konekesko Eesti AS tegevjuht).Lindi sõitis läbi Ponsse Scorpion

Päeva juhtis meeleolukas traktoritüdruk CLAARA ning silmailu ja muusikat pakkusid Tartu Rocki tantsutüdrukud ning Drum&Balerina. Viimased tegid meeldejääva show trummidel kasutades ka Kobelco ekskavaatorit ja CLAAS LEXION kombaini.

Konekesko Tartu esindus asub: Kogre tee 7, Räni küla, Ülenurme vald, 

Vaata lisa: www.konekesko.ee

Jälgi Konekesko Eesti tegemisi nende uuel Facebooki lehel.

Konekesko avas laiendatud esinduse Tartus
Foto: Kati Plaamus Konekesko Eesti AS turundusjuht
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960