27. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Börs: Nisu hind tõuseb terves maailmas

Nisu hind tõuseb terves maailmas
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Nädala börsiuudised: Nisu hind tõuseb terves maailmas; suhkur kahe aasta kõrgeimal tasemel; fosforväetiste nõudlus kasvab; Fonterra maksab farmeritele suurt dividendi; bensiini hind tõusis 7,2 protsenti.

Euroopas toidunisu hind tõusuteel

Pariisi toidunisu

Nisu hind
Foto: Äripäev AS

Suurbritannia rekordiline eksport

Chicago börsil

Nisu hind (Chicago börs; $/buššel)
Foto: Äripäev AS

Suhkru hinnad tõusevad

puuvilla hinna

Kakao hind

Kohvi

Kakao hind
Foto: Äripäev AS

Fosforväetiste nõudlus kasvab

Fonterra maksab farmeritele kopsakaid dividende

Nafta hind üle 50 dollari barrelist

Rotterdami 95 bensiini hind

95 Rotterdami bensiini hind
Foto: Äripäev AS

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960