Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 27. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Scandagra Eesti AS võtab kasutusele uue kujundusega logo

Scandagra Eesti AS võtab kasutusele uue kujundusega logo
Foto: Scandagra Eesti AS
Scandagra Eesti AS võtab alates käesoleva aasta juulist kasutusele uue kujundusega logo. Uue logo esitluspeoks saab 5. juulil Viljandi katsekeskuses toimuv traditsiooniline suur Põllupäev.

Ühtne logomuutus leiab aset terves Scandagra Grupis, mis hõlmab lisaks Eesti ettevõttele ka Lätit ja Leedut. Uue kujundusega logo kasutuselevõtt on alanud juba varakevadest.

Värske kujundusega logo põhjaks on võetud uuenenud tunnuslause „NUTIKAD LAHENDUSED PÕLLUMEHELE“, mis viitab ettevõtte kogemuste ja teadmiste ühendamisele jätkusuutliku ning efektiivse tootmise saavutamiseks. Viljatera, viljapea ja ettevõtte nimi on kolm võtmeelementi, mis seovad endasse ettevõtte olemuse, selle väärtused ja eesmärgid.Logo pidulikum tutvustus toimub 5. juulil Viljandi Katsekeskuses Scandagra iga-aastase Põllupäeva raames. Üleminek uuele logole toimub järk-järgult 2016. aasta jooksul.Scandagra Eesti AS on Eestis suuruselt teine põllumajandustarvikute ja –teenuste pakkuja ning suurim söödatootja, kellele kuulub ka Eesti suurim põllumajandus- ja aiandustarvikute kaupluste kett. Ettevõtte möödunud aasta käive ulatus ligi 100 miljoni euroni ja 2015/2016. aasta investeeringute maht küündib 5,0 miljoni euroni.

Uus logo.
Foto: Scandagra Eesti AS
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960