Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 13. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigikogu erikomisjoni avalikul istungil on arutlusel kalakasvatuse investeeringud

Riigikogu erikomisjoni avalikul istungil on arutlusel kalakasvatuse investeeringud
Foto: Äripäev AS
Riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjon peab täna avaliku istungi, kus on arutelu all Riigikontrolli kontrolliaruanne „Euroopa Kalanduskasvatuse vesiviljelustoetuste mõju“.

Riigikontroll auditeeris oma kontrolliaruandes, kas Euroopa Kalandusfondi perioodi 2007–2013 vesiviljelustoetused on täitnud oma eesmärgi suurendada vesiviljelustoodangu mahtu keskkonda kahjustamata. Seejuures vaadati, kas rahastamisperioodi 2014–2020 puhul on selge, mida soovitakse vesiviljeluse arendamisel saavutada., keskkonnaminister Marko Pomerants, Veterinaar- ja Toiduameti loomatervishoiubüroo peaspetsialist Olga Piirik ning Riigikontrolli esindajad..

Vesiviljelus on tehislikes tingimustes kala ja muude veeorganismide kasvatamine, mis võimaldab suurendada kala tootmist ning tarbimist, säästes vähenevaid looduslikke kalavarusid.Tänasele arutelule on kutsutud maaeluminister Urmas Kruuse

Avalik istung toimub täna algusega kell 13 ja seda on võimalik jälgida veebiülekandes

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960