17. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Danish Agrol erakordselt hea aasta

Danish Agrol erakordselt hea aasta
Foto: internet
Danish Agro teatas oma aastaraportis, et ettevõttel läks 2015. aastal hästi ning kõrgele seatud eesmärgid täideti, ka Baltimaades.

Ettevõtte maksueelne kasum oli 2015. aastal 81 miljonit eurot, mis on 7 miljonit rohkem kui 2014. aastal. Varem pole Danish Agro nii suurt kasumit teeninud. Käive ulatus 3,8 miljardi euroni, mis on 0,6 miljardi võrra enam kui eelneval aastal (+18%). . Danish Agro tõi välja, et Balti turgudel on nende positsioon tugenvenud ja see aitas ka paremat kasumit teenida.

„Rekordiline kasum tähendab, et 2015. aasta oli meie jaoks väga edukas. Meie äridel läks hästi ning pakume farmeritele ka edaspidi väärtust,“ kirjutas ettevõte oma aastaraportis

Danish Agro tõi oma raportis välja asjaolu, et eelmisel aastal ulatus nende omakapitali tootlus (ROE) 19 protsendini.MIS ON MIS

Baltic Agro Eestis kuulub Danish Agro koosseisu koos Läti ja Leedu Baltic Agroga. Baltic Agro Eestis tegutseb aktiivselt viljaäris, taimekaitse ja seemnevilja turul.

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960