• 17.06.16, 20:37
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Danish Agrol erakordselt hea aasta

Danish Agro teatas oma aastaraportis, et ettevõttel läks 2015. aastal hästi ning kõrgele seatud eesmärgid täideti, ka Baltimaades.
Danish Agrol erakordselt hea aasta
  • Danish Agrol erakordselt hea aasta Foto: internet
Ettevõtte maksueelne kasum oli 2015. aastal 81 miljonit eurot, mis on 7 miljonit rohkem kui 2014. aastal. Varem pole Danish Agro nii suurt kasumit teeninud. Käive ulatus 3,8 miljardi euroni, mis on 0,6 miljardi võrra enam kui eelneval aastal (+18%). . Danish Agro tõi välja, et Balti turgudel on nende positsioon tugenvenud ja see aitas ka paremat kasumit teenida.
„Rekordiline kasum tähendab, et 2015. aasta oli meie jaoks väga edukas. Meie äridel läks hästi ning pakume farmeritele ka edaspidi väärtust,“ kirjutas ettevõte oma aastaraportis
Danish Agro tõi oma raportis välja asjaolu, et eelmisel aastal ulatus nende omakapitali tootlus (ROE) 19 protsendini.MIS ON MIS
Baltic Agro Eestis kuulub Danish Agro koosseisu koos Läti ja Leedu Baltic Agroga. Baltic Agro Eestis tegutseb aktiivselt viljaäris, taimekaitse ja seemnevilja turul.
Autor: Mait Kraun, kaasautor

Seotud lood

Uudised
  • 20.11.15, 07:50
Ants Puusta: Scanola Baltic investeerib efektiivsusesse
Scanola Baltic ASi rapsiõlitehas Jõgevamaal Painkülas on läbi teinud suured muutused.  Ettevõtte on kahel viimasel aastal märkimisväärselt tehasesse investeerinud. Kui vana võimsuse juures töötles tehas aastas umbes 70 tuhat tonni rapsiseemneid, siis praegu on võimsus kahekordistunud.
Uudised
  • 12.02.16, 12:43
Ants Puusta: Baltic Agro olevikust ja tulevikust
Baltic Agro juht Ants Puusta tegi konverentsil "Teadmiste talgud 2016" ülevaate möödunud aastal tehtust ja rääkis uutest plaanidest.
  • ST
Sisuturundus
  • 16.09.24, 17:02
Andke sügisel rapsile ja teraviljale rohkem jõudu!
Kuidas toetavad Syngenta bioloogilised tooted MEGAFOL ja VIXERAN põllukultuuride arengut ja lämmastikuga varustamist?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele