15. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Börs: Toiduhinnad tõusid 4 aasta kiireimas tempos

Suhkur on näidanud muljetavaldavat tõusu
Foto: Veiko Tõkman
Nädala börsiuudised: Euroopa riikide tugev eksport toetab nisu hinda; USA teraviljade hinnad tõusevad jõuliselt; kuiv ilm on pannud kohvi hinna kiiresti tõusma; toiduhinnad tõusid 4 aasta kiireimas tempos; bensiini hind langes kuu ajaga 10 protsenti.

Tugev eksport toetab nisu hinda

Prantsusmaa olukord toetab samuti hindu

Toidunisu hind

Toidunisu hind
Foto: Äripäev AS

Rapsiseemnete hind

Kooritud piima pulbri hind

USA hinnad tõusevad jõuliselt

Maisi hind

nisu

Sojaubade hind

Kuiv ilm on pannud kohvi hinna kiiresti tõusma

Robusta kohvi hind

Robusta kohvi hind
Foto: Äripäev AS

Kakao hind

Toiduhinnad tõusid 4 aasta kiireimas tempos

Bensiini hind on tublisti langenud

95 bensiini hind
Foto: Äripäev AS

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960