Arvamusfestival: Maaelu alal lahatakse maaelu rõõme ja muresid

Maaelu alal lahatakse maaelu rõõme ja muresid
Maaelu alal lahatakse maaelu rõõme ja muresid

Paides 12.-13. augustini 2016 toimuval Arvamusfestivalil arutletakse festivali esimesel päeval maaelu üle. Arvamusfestivalil on eraldi Maaelu ala, mis saab teoks tänu Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja, Eesti Põllumeeste Keskliidu, Loov Eesti, Maamajanduse Infokeskuse ja teiste maaeluga seotud organisatsioonide koostööle.

Alates 12. augusti keskpäevast toimub Maaelu alal kolm arutelu.

Kell 12 - 13.30 toimub esimene arutelu "Kas põllumajandusel on kohta nutimajanduses?", kus osalevad Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, Riigikogu liige Meelis Mälberg, VitalFields juht Martin Rand, Väätsa Agro juht Margus Muld ja KPMS Eesti vanempartner Margus Mets. Arutelu modereerib EPKK juhataja Roomet Sõrmus.

Kell 14 - 15.30 toimub maaelu alal arutelu "Kas ühistegevus on võluvits iga maaelu probleemi lahendamiseks?", kus osalevad liikumise Kodukant juhatuse liige Krista Habakukk, piimandusühistu E-Piim juhatuse esimees Jaanus Murakas, Riigikogu maaelukomisjoni esimees Ivari Padar, Eestimaa Talupidajate Keskliidu juhatuse liige Leho Verk. Arutelu modereerib Eesti Põllumeeste Keskliidu juhatuse esimees Vahur Tõnissoo.

Kell 16 - 17.30 on maaelu alal arutelu "Kas loovus päästab maaelu?", kus osalevad Indrek Maripuu Ogarate Talude Võrgustikust, Maire Forsel Leisi Lapikojast, sotsiaalantropoloog Aet Annist Tartu Ülikoolist ja ärimees ning poliitik Jüri Mõis. Arutelu modereerib ajakirjanik Märt Treier.

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised