Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 18. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Marjakasvatajad on oodatud koolitusele

Marjakasvatajad on oodatud koolitusele
Foto: Kindel Käsi OÜ
Tõsistele marjahuvilistele korraldab Kindel Käsi OÜ marjapäeva, mis saab toimuma 2. septembril Unipiha külas Nõo vallas Tartumaal.

Kogunemine Kindel Käsi OÜ ladude juures. Täpset asukohta näed SIIT.

Kell 9.00 saab tutvuda marjakoristustehnikaga.Koolituspäev algab kell 10.00. Teemad ja esinejad on järgmised:

Maasika-aasta kokkuvõte, sortidest ja väetamisest. Valdis Kaskema, Kindel Käsi OÜ omanik, juhataja, ürituse korraldaja.Taimetootmise aastast. Werner Hack, Rapo B.V. omanik ja juhataja, maasikataimede tootmisettevõte Hollandist.Maasikate väetamisest ja uutest väetistest. Louis de Kort, Mivena B.V. väetisetootmise ettevõtte omanik ja juhataja Hollandist.Vaarika, mustika, mustsõstra, punasesõstra ja pampli väetamine. Stefan Hoefnagel, Mivena B.V. väetisetootmise ettevõtte müügijuht, marjakultuuride spetsialist.Ukraina tööjõu palkamisega seonduvast. Helen Kaskema, Kindel Käsi OÜ tööjõu registreerija ja haldaja.Eesti marjade perspektiiv maailmaturul. Siim Kabrits, Berry Group OÜ marjade vahendusega tegeleva ettevõtte osanik ja Organic Estonia idee üks algatajatest.Taimekaitsealaseid teadmisi jagavad Baltic Agro AS taimekaitse spetsialistid Ene Kiudsoo ja Indrek Teder.

Väljas kogu tehnikapark;Kohal traktorite TYM ja New Holland esindajad;Põllul saab tutvuda maasika, vaarika ja mustika kasvatustehnoloogiatega;Võimalusel demod, vastavalt ilmaoludele. 

Marjapäevale palun registreeruda:

Helista telefonil (+372) 5090746 või saada meil: [email protected]

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960