Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 14. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väderstad kutsub: põllutöömasinate töödemonstratsioon 23-24. septembril

Väderstad kutsub: põllutöömasinate töödemonstratsioon 23-24. septembril
Foto: Väderstad OÜ
Väderstad kutsub kõiki põllumajandustootjaid suurele põllutöömasinate töödemonstratsioonile 23-24. septembril 2016, demopäev toimub Olustveres, Viljandimaal.

Masinademode põhirõhk on 23. septembril. Kogunemine üritusele kell 10:30, pakume hommikukohvi ja pirukaid. Demopäev lõpeb orienteeruvalt 15:00.:.

Töös nii uued kui juba tuntud Väderstadi masinad

Masinate töödemonstratsioonil saab näha 9-meetrist Spirit Kombi külvikut, 6-meetrist randaali Carrier X 625, mis varustatud senisest raskema Heavy Duty varbrulliga (esmaesitlus), 8-meetrist Carrier L-i ja teisi meie masinaid. Lisaks Hooajaeelse müügi kampaania avalöök!Vedavaks jõuks erinevad Case traktoridTule tutvu erinevate Case mudelitega ning küsi kohapeal täiendavaid küsimusi Dotnuva Baltic esindajalt. Toimub Kverneland i-Plough esmaesitlus.   24. septembri ajakava

   08:00                Künnivõistluse avamine lipuväljakul   10:00 ja 10:30 Hobuvõistlused   10:30                 Kogunemine masinate demoplatsil   11:00-15:00      Väderstad OÜ ja Dotnuva Baltic AS põllumajandustehnika esitlus   11:00                  Hoidiste messi ja toidulaada avamine   14:00 ja 16:00  Hobuvõistlused   15.45                  Hoidiste messi ja toidulaada lõpetamine   17.00                  Hobuvõistluste lõpetamine lipuväljakul   18.00                  Künnivõistluste lõpetamine lipuväljakulPäeva Olustveres juhib Venno Loosaar, esinevad lõõtspilliansambel „Põllumehed Paalid“, Ivo Linna ja Anti Kammiste ning Väägvere kapell. Toimuvad viktoriinid, mängud, laadaloterii, päeva huvitavaid hetki jäädvustab fotograaf Andre Altjõe. Kohapeal saab osta sooja toitu.Võimalusel palume töödemole eelnevalt registreeruda e-mailil [email protected], telefonidel 53 432 772 ja 5855 7473 või täites registreerimisvormi

Demopäeva koostööpartnerid:
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960