17. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jänedal hävis viljakuivati põlengus 120 tonni rapsi

Jänedal hävis viljakuivati põlengus 120 tonni rapsi
Foto: internet
Pühapäeva varahommikul põles Jänedal viljakuivati, milles oli 120 tonni rapsi.

Ida päästekeskuse valvepressiesindaja Ksenja Vihrina ütles, et kuivati juures oli kaks kütusemahutit, mis ohutusse kohta viidi.

Kustutustöödel kasutati Rakvere komando korvtõstukit.Hommikul toimus ka päästemeeskondade vahetus. Kustutustöid tegid lisaks Rakvere komandole veel Tapa, Kehra ja Aravete päästjad ning Aegviidu ja Lehtse vabatahtlikud.Põlengu põhjus pole veel teada, selle selgitab menetlus. 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960