Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 18. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kehtna künnimees Priit Puuorg võistleb Euroopa künnivõistlustel

Priit Puuorg saavutas möödunud aastal kolmanda koha Venemaa künnivõistlustel
Foto: Kaspar Järvala Künniklubi
Kaspar Järvala künniklubi liige, Rodnas OÜs töötav Priit Puuorg võistleb homme ja ülehomme Euroopa künnimeistrivõistlustel. Juba nädala on ta treeninud maailma tippkündja Roland Coulter’i juhendamisel.

19.-20. oktoobril Šotimaal aset leidvad kündmise Euroopa meistrivõistlused toimuvad juba 33dat korda. Täna jõudis võistluspaika ka Kaspar Järvala, et olla klubikaaslasele toeks.

Meie künnimehed on tänulikud, et maailmatasemel künnitreener Roland Coulter oli nõus olema Priidule treeneriks."See on harukordne võimalus olla nii lähedal maailma künniinfole," ütles Kaspar Järvala, kes toetas Priidu sõitu.Priit kohtus esmakordselt Roland Coulteriga 2015. aastal Saratovis Venemaa lahtistel künnivõistlustel. Nendel võistlustel saavutas Roland Coulter 2. ja Priit Puuorg 3. koha. Tänuvustel Venemaa künnivõistlustel Tjumenis oli Roland Coulter taas teine, esikohaga naases aga Kaspar Järvala.Esmakordselt osales meie kündja Kaspar Järvala Euroopa meistrivõistlustel 2014. aastal.

Euroopa meistrivõistlustel künnab Priit Roland Coulteri traktori ja pöördadraga. Pinnas, mida küntakse, on sarnane meil Kehtnas olevale, nii et sellest võib olla Priidule abi. Täna seadistati koos atra ja tehti proovikünd.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960