Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 19. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maaülikool ja Baltic Agro kutsuvad osalema konkursil

Maaülikool ja Baltic Agro kutsuvad osalema konkursil
Autor: Äripäev AS

Toetamaks põllumajandushariduse omandamist kuulutab Eesti Maaülikooli Joosep Tootsi Fond koos Baltic Agro ASiga välja konkursi „Baltic Agro stipendium“.

Osaleda saab järgmiste uurimisteemadega:

• Taimetoitainete tasakaal põllul ja aias;• Loodushoidlik taimekaitse;• Söötmine ja looma tervishoid;• Bioenergeetika;• Põllumajanduslikud teenustööd.Osaleda võib nii tehtavate uurimistöödega kui ka alles planeeritavate teemadega. Kriteeriumiks on see, et teema oleks uudne, praktiliselt rakendatav, üldsusele huvipakkuv.Stipendiumite suurus: 500 eurot teemale.Taotlused teemade ülevaatega ühel A4 lehel saata hiljemalt 1. novembril 2016 aadressidel [email protected] ning [email protected]öid hindab AS Baltic Agro ja Joosep Tootsi Fondi ühisžürii. Stipendiumite üleandmine toimub novembri lõpus pidulikul stipendiaatide austamissündmusel.Stipendiumitega toetatud uurimismaterjale on Baltic Agro-l õigus kasutada õppepäevadel, koolitustel ja trükistes.Küsi lisainfot aadressil [email protected] või telefonil 53 455 996.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 51 77 736