Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 23. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna alustas maaeluministrina tööd Martin Repinski

Täna alustas maaeluministrina tööd Martin Repinski
Foto: Maaeluministeerium
Martin Repinski on Eesti Vabariigi maaeluminister alates 23. novembrist 2016. Minister Repinski kuulus aastatel 2015–2016 Riigikogu XIII koosseisu, varem on ta tegutsenud põllumajandusettevõtjana.

Vaatamata suurele kärale meedias Konju kitsefarmi teemadel, on uus minister optimistlik. „Meie loomad on hästi hoitud, tooted on kodumaised ja võlad on tasutud. Raskeid aegu ma ei eita, nendega seoses tekkinud probleemidega tegeleme jooksvalt,“ lausus Repinski täna TV3 uudistele. „Ma olen saanud palju toetavaid kõnesid nii sõpradelt, aga tean ka seda, et mind toetavad erinevad põllumajandusorganisatsioonid.“

Uue ministri esmasteks plaanideks on tegeleda eelkõige meie põllumajandustootjate toodetu turundamisega ja ekspordiga.

Valitsuse koosseisu kuuluvad peaminister Jüri Ratas, maaeluminister Martin Repinski, ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo, haridus- ja teadusminister Mailis Reps, justiitsminister Urmas Reinsalu, kaitseminister Margus Tsahkna, keskkonnaminister Marko Pomerants, kultuuriminister Indrek Saar, majandus- ja taristuminister Kadri Simson, rahandusminister Sven Sester, riigihalduse minister Mihhail Korb, siseminister Andres Anvelt, sotsiaalkaitseminister Kaia Iva, tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski ning välisminister Sven Mikser.

Edu ja kordaminekuid!

Täna oma uuele töökohale saabunud minister Repinski sai vana kombe kohaselt seniselt ministrilt kingiks vigla, et ikka süvitsi probleemidesse kaevuda.

Vana ja uus minister.
Foto: Maaeluministeerium
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960