Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 25. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loe konverentsi „Põllumajanduse Äriplaan 2017“ esitlusi

Loe konverentsi „Põllumajanduse Äriplaan 2017“ esitlusi
Foto: Äripäev AS
Kolmapäeval, 23. novembril, toimus konverents „Põllumajanduse Äriplaan 2017“. Kes ise kohale ei jõudnud, sel on nüüd võimalus aimu saada, millest räägiti konverentsil läbi konverentsiesitluste. Huvitavat lugemist.

Täname kõiki osalejaid, esinejaid, päeva juhtinud Eestimaa Põllumeeste Keskliidu presidenti, Kõljala POÜ juhti Tõnu Posti ning ürituse toetajaid.

Täname konverentsi toetajaid.

Kohtumiseni konverentsil "Põllumajanduse Äriplaan 2018", mis toimub 29.11.2017. Broneeri endale juba praegu päev osalemiseks! 

Loe esitlusi:

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960