Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 25. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata fotosid konverentsilt „Põllumajanduse Äriplaan 2017“

Vaata fotosid konverentsilt „Põllumajanduse Äriplaan 2017“
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Kolmapäeval, 23. novembril, toimus Tartus Äripäeva teemaveebi www.pollumajandus.ee korraldatud konverents „Põllumajanduse Äriplaan 2017“. Vaata fotosid konverentsipäevast.

Konverents andis hea ülevaate põllumajandussektoris toimuvast, sest teemadena olid kaetud kõik olulisemad valdkonnad: piimandus, sea-, lihaveise- ja kalakasvatus ning aiandus.

Konverentsi esinejateks olid sektori arvamusliidrid, kes läbi oma ettevõtete rääkisid sektori hetkeolukorrast ja sellest, milline võib tulla järgmine aasta nende firmadele.Lisaks andis oma prognoosi järgmisele majandusaastale SEB Pank. Tuleval aastal sektorile jagatavatest toetustest tegi kokkuvõtte Maaeluministeeriumist asekantsler Marko Gorban.Konverentsil selgus ka see, kes on tänavune parim põllumajandustootja – autasustasime Äripäeva põllumajandustootjate TOPi esikolmikut. Tänavu saavutas esimese koha Grüne Fee Eesti AS, teine oli Laheotsa OÜ ja Kolmas Sanlind OÜ. Palju õnne võitjatele!

Põllumajanduse Äriplaan 2017
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960