Fotod: Baltic Agro uus keskus sai nurgakivi

Fotod: Baltic Agro uus keskus sai nurgakivi
Fotod: Baltic Agro uus keskus sai nurgakivi

Baltic Agro koos Baltic Agro Machinery’ga alustas Tallinna lähedale Jürisse, Rukki tehnoparki 5000-ruutmeetri suuruse ja neli miljonit eurot maksva põllumajanduskeskuse ehitust.

“Meie meeskond on kasvanud, lisandunud on John Deere põllumajandus- ja aiatehnika esindus. Oleme arenenud koos Eesti põllumeestega ning näeme Eesti põllumajandust stabiilse ja jätkusuutlikuna, et investeerida uude keskusesse. Soovime koondada kõik oma teenused ja tooted ühe katuse alla, mis kindlasti on ka mugavam põllumehele,” rääkis Baltic Agro tegevdirektor Ants Puusta, miks kakskümmend aastat turul tegutsenud ettevõte otsustas esimese taolise päris oma hoone ehitada.

Baltic Agro juht Ants Puusta ja Aasta põllumees 2016 Lembit Paal saabusid nurgakivi panekule traktoritega.
Baltic Agro juht Ants Puusta ja Aasta põllumees 2016 Lembit Paal saabusid...

Põllumeeste poolt edastas tervitussõnad ja viljakoti Aasta põllumees Lembit Paal, kes saabus koos Ants Puustaga üritusele traktori roolis. Ühiselt asetati vutlarisse rukkiseemned, sümboliseerimaks viljakasvatust kui Baltic Agro üht suurimat tegevusvaldkonda ning uue keskuse asukohta Rukki teel.

Uus 5000-ruutmeetrine hoone ehitatakse Jürisse ning Eesti üks suurimaid vilja kokkuostjaid ja eksportijaid plaanib valmivasse keskusesse koondada oma kõik erinevad ettevõtlusvaldkonnad, et põllumehel oleks mugav saada vajalikud teenused ja tooted kätte ühest kohast. Seal hakkab asuma 1500m2 aianduskaupade ja taimekaitse ladu, 1000m2 John Deere’i hoolduskeskus ja varuosade ladu, 500m2 müügihall ning 1000m2 hõlmav Baltic Agro kontor.

Hoone ehitajaks on Maru Ehitus ning see valmib 2017. aasta juuniks.

 

Vaata lisa ülevaatlikust videost.

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised