Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta konsulent 2016 on Vaike Nõu

Aasta konsulent 2016 on Vaike Nõu
Foto: MES
16. detsembril kuulutati Viljandimaal Olustveres välja aasta konsulent 2016, kelleks on loomakasvatuse ning finantsmajanduse konsulent Vaike Nõu.

Aasta konsulendiks tunnistatud Vaike Nõu tegutseb konsulendina peamiselt Läänemaal, kuid nõustab kliente ka ümberkaudsetes maakondades. Lisaks loomakasvatusele ja finantsmajandusele annab ta nõu ka töötervishoiu ja tööohutuse valdkonnas ning nõuetele vastavuse alal. “Vaike Nõu täiendab end pidevalt ja osaleb aktiivselt erinevatel valdkondlikel üritustel,“ iseloomustas aasta konsulenti Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhatuse liige Andres Vinni. Lisaks konsulenditööle juhib Vaike Nõu ka edukat lihaveisekasvatustalu.

Klientide hinnangul on Vaike laialdaste teadmistega oma ala tippspetsialist, kes süveneb alati kliendi küsimustesse, pakub erinevaid lahendusi ning kellega on meeldiv töötada. Kolleegid iseloomustavad teda kui vastutulelikku, konkreetset ja täpset konsulenti, kes jõuab edukalt tegeleda mitme erineva alaga.Nõuandeteenistus on parimaid konsulente tunnustanud juba alates 2007. aastast.  Aasta konsulendi valimisel võeti arvesse teiste konsulentide ning MESi töötajate hinnangud kandidaatide koostöövalmidusele ja töö kvaliteedile, samuti klientidelt saadud tagasiside ja 2016.a sõlmitud nõustamiselepingute arv, rahaline maht ja nõustatud klientide hulk. Vaike Nõu oli kõrgetel kohtadel kõigi nimetatud kriteeriumite alusel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960