Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anne Merest saab HKScan Baltikumi äriüksuse juht

Anne Merest saab HKScan Baltikumi äriüksuse juht
Foto: HKScan
19. detsembrist alustab HKScan Grupi senine turundusjuht Anne Mere (CMO) Baltikumi äriüksuse juhtimist. Esialgu jätkab Mere ka Grupi turundusjuhi positsioonil töötamist ning on ka edaspidi Grupi juhtkonna liige. Mere raporteerib HKScani tegevjuhile Jari Latvanenile.

Anne Mere on töötanud HKScanis üle 13 aasta erinevatel ametikohtadel, muuhulgas Soome ja Baltikumi äriüksuse juhina ning endise AS Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehena, mis on osa AS HKScan Estoniast.

HKScan Baltikumi äritegevuse sisejuurdluse tulemused selgunud – töösuhe lõpetati Soormi, Tuvi, Kallikormi ja Smidtiga

Jyrkki Karlsson, kes alustas 2. novembril 2016 Soome ja Baltikumi äriüksuse juhi positsioonil jätkab alates 19. detsembrist Soome äriüksuse juhtimist. Ta jätkab HKScan juhtkonna liikmena ning raporteerib tegevjuhile Jari Latvanenile.

HKScan on Põhjamaade juhtiv lihaekspert, mis toodab, turustab ja müüb tugevate kaubamärkide all kvaliteetset ja vastutustundlikult toodetud sea-, veise, linnu- ja lambaliha, töödeldud liha ning valmistoite. HKScani kliendid on jaemüügi-, tööstus-, toitlustus- ja ekspordisektorid ning kontserni koduturud asuvad Soomes, Rootsis, Taanis ja Baltimaades. HKScan ekspordib oma tooteid peaaegu 50 riiki. HKScani netokäive 2015. aastal oli 1,9 miljardit eurot ja kontsernis töötab ligikaudu 7 400 töötajat.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960