Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 27. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bayer: kandideeri tippkohtumisele Global Youth Agriculture Summit

Bayer CropScience: kandideeri tippkohtumisele Global Youth Agriculture Summit
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Bayer ja kaks Belgia noorte põllumajandustootjate organisatsiooni, Groene Kring ja Fédération des Jeunes Agriculteurs, kutsuvad põllumajandusest huvitatud noori üle kogu maailma kandideerima kolmandale tippkohtumisele Global Youth Agriculture Summit, mis toimub 9.-13. oktoobril 2017 Brüsselis, Belgias.

Ligikaudu 100 välja valitud delegaati üle kogu maailma jagavad mõtteid, töötavad välja lahendusi ja osalevad avalikus arutelus teemal: kuidas nälgivat planeeti jätkusuutlikult toita?

Youth Ag-Summit

www.youthagsummit.com

www.ag-education.bayer.com

Osalemiseks palutakse 18-25-aastastel noortel esitada essee toidupuuduse sügavamate põhjuste ja selle potentsiaalsete mõjude kohta kasvavale rahvastikule.

Peamised valikukriteeriumid tippkohtumisel Youth Ag-Summit osalevate noorte väljavalimiseks on originaalsete ideede esitlemise oskus ja kirg aidata vormida meie tulevikku.Esseevormis taotlusi võetakse vastu veebi teel kuni 13. jaanuarini 2017.

„Bayer on võtnud eesmärgiks julgustada noori inimesi õppima põllumajandusvaldkonda sügavamalt tundma ja inspireerida järgmise põlvkonna põllumajandusvisionääre. Algatustega, nagu 2017. aasta tippkohtumine Youth Ag-Summit, põllumajandusteemalised stipendiumid ja katseõpe meie õpilaslaborites ning veebi teel, soovime ergutada noori inimesi omandama teadmisi jätkusuutliku põllumajanduse ja toiduga varustatuse kohta, kusjuures rõhutame teaduse ja innovatsiooni eluliselt tähtsat rolli,“ ütles Bernd Naaf, Bayeri äritegevuse ja suhete osakonna juht ning töödirektor.

TASUB TEADA

Organisatsioonist Groene Kring

Groene Kring (GK) on ligikaudu 3500-liikmeline noorte põllumajandustootjate organisatsioon Flandrias Belgias, ühendades noori põllumajandustootjaid läbi erinevate tegevuste, hõlbustades omavahelist teabevahetust. Veelgi enam, GK aitab kaasa ettevõtlushariduse arengule ja hõlbustab põllumajanduslike pereettevõtete edasiandmist. Organisatsioon võitleb noorte põllumajandustootjate huvide eest piirkondlikul, riiklikul ja rahvusvahelisel tasandil. Lõpetuseks, GK eesmärk on parandada põllumajandussektori kuvandit. Täiendavat teavet vaadake veebilehelt www.groenekring.be

Organisatsioonist Fédération des Jeunes Agriculteurs

Organisatsioon Fédération des Jeunes Agriculteurs (FJA) on noorteliikumine ja põllumajandusorganisatsioon, mis esindab kõiki Vallooni piirkonna noori põllumajandustootjaid. FJA esindab oma 2800 liikme arvamusi ja toetab neid nii riiklikul kui ka Euroopa tasemel. Organisatsioon korraldab ka koolitusi ja seda tuntakse kui kõigi põllumajandussektori osalejate ja asjatundjate koolitamise professionaalset keskust. Täiendavat teavet vaadake veebilehelt www.fja.be

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960