Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 3. jaanuar 2017

Konekesko Eesti alustab kodumaise Oniari metsatehnika müügiga

Konekesko Eesti alustab kodumaise Oniari metsatehnika müügiga
Autor: Oniar OÜ

Konekesko Eesti AS ja Oniar OÜ sõlmisid partnerluskokkuleppe, mille kohaselt hakkab Konekesko Eesti müüma Oniari Eestis toodetud metsa väljaveo haagiseid ja palgitõstukeid.

Oniari tehases on tänapäevased tootmisliinid, mis võimaldavad valmistada laias valikus kvaliteettehnikat.

Ettevõtte toodete hulka kuuluvad metsa väljaveo haagised kandevõimega 8–14 tonni ja palgitõstukid haardeulatusega 5,2–8,6 meetrit. Oniari palgitõstukitest ja metsa väljaveo haagistest on võimalik koostada eri kombinatsioone. Igale tõstukile saab paigaldada mitmesuguseid hüdrojagajaid, tugijalgu ja haaratseid.Esimene haagis koos tõstukiga on huvilistele näha Konekesko Eesti Tartu masinaplatsil (Kogre tee 7, Räni küla, Ülenurme vald, Tartumaa).Konekesko Eesti põhitegevusala on põllumajandus-, ehitus-, hooldus-, metsa-, tõste- ja laotehnika müük ning müügijärgne teenindus. Ettevõte esindab omas valdkonnas parima kvaliteediga tooteid, pakkudes neile oma müügivõrgu ja koostööpartnerite kaudu ka hooldust ning varuosi.Konekesko tegutseb Soomes, Baltimaades ja Venemaal ning kuulub Kesko kontserni.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 51 77 736