Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 26. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Scandagra Eesti talvekonverents "Kasvatame kõrgust"

Fotod: Scandagra Eesti talvekonverents "Kasvatame kõrgust"
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
25. jaanuaril toimus Scandagra Eesti talvekonverents "Kasvatame kõrgust", toimumiskohaks oli nagu eelmisel aastalgi Eesti Lennuakadeemia. Osalejaid oli pea 400 ja teemad mida käsitleti, olid taimekasvatusest metsloomadeni välja.

Avasõnad lausus ettevõtte juht Jurgita Radzevičė. „Scandagra Eestil on läinud hästi ja seda tänu põllumeestele,“ tänas Radzevičė kohalolijaid. „Sel hooajal pakume samu teenuseid, mis eelmistelgi. Laias laastus saab öelda, et pakume kõiki põllumajandussisendeid, ostame vilja ja valmistame ise ka söötasid. Et saagid on langenud, siis tuleb mõelda efektiivsusele“.

Kel jäi mingil põhjusel tulemata Scandagra talvekonverentsile, ei pea kurvastama! Konverents on jälgitav ka interneti vahendusel.Vaata konverentsi SIIT.

Konverentsil räägiti veel lisaks Scandagra taimekasvatusuudistele ja viljaturul toimuvale ka lupjamise vajadusest, maheköögiviljakasvatusest, Eesti piima –ja sealihatootjate konkurentsikeskkonnast lähiriikide võrdluses, õpilasfirmast väljakasvanud jäätiseärist ning huntidest. Taimekasvatuse kogemusi jagas Paali Seemnekeskuse juht Erik Paalman.

Kõigest sellest saate pikemalt lugeda meie veebist lähiajal.

Scandagra Eesti talvekonverents "Kasvatame kõrgust"
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960