Fotod: Scandagra Eesti talvekonverents "Kasvatame kõrgust"

Fotod: Scandagra Eesti talvekonverents "Kasvatame
Fotod: Scandagra Eesti talvekonverents "Kasvatame kõrgust"

25. jaanuaril toimus Scandagra Eesti talvekonverents "Kasvatame kõrgust", toimumiskohaks oli nagu eelmisel aastalgi Eesti Lennuakadeemia. Osalejaid oli pea 400 ja teemad mida käsitleti, olid taimekasvatusest metsloomadeni välja.

Avasõnad lausus ettevõtte juht Jurgita Radzevièë. „Scandagra Eestil on läinud hästi ja seda tänu põllumeestele,“ tänas Radzevièë kohalolijaid. „Sel hooajal pakume samu teenuseid, mis eelmistelgi. Laias laastus saab öelda, et pakume kõiki põllumajandussisendeid, ostame vilja ja valmistame ise ka söötasid. Et saagid on langenud, siis tuleb mõelda efektiivsusele“.

Konverentsil räägiti veel lisaks Scandagra taimekasvatusuudistele ja viljaturul toimuvale ka lupjamise vajadusest, maheköögiviljakasvatusest, Eesti piima –ja sealihatootjate konkurentsikeskkonnast lähiriikide võrdluses, õpilasfirmast väljakasvanud jäätiseärist ning huntidest. Taimekasvatuse kogemusi jagas Paali Seemnekeskuse juht Erik Paalman.

Kõigest sellest saate pikemalt lugeda meie veebist lähiajal.

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised