Oilseeds kutsub põllumajandustehnika infopäevadele

Oilseeds kutsub põllumajandustehnika infopäevadele  Foto: Oilseeds Trade AS

Oilseeds põllumajandustehnika infopäevadel kuuled detailsemalt Deutz-Fahr uutest traktoritest ning Amazone ja Krone haakeseadmetest. Lisaks jagatakse kasulikke näpunäiteid, kuidas määrata kasutatud tehnikale õiglane hind ja kuidas seda kõige kiiremini realiseerida.

Tehnikapäevad toimuvad 28.02. Märjamaa rahvamajas ja 02.03. Oilseeds esinduses Tõrvandis Tartumaal.

Päevakava:

09.30 KOGUNEMINE JA TERVITUSKOHV10.00 SEMINARI I OSA• Oilseeds – põllumehe kindel seljatagune. Meelis Fink, Oilseeds Trade• Amazone ja Krone haakeseadmed. Jaanus Põldmaa, Oilseeds Jatiina12.00 VITAMIINIPAUS12.30 SEMINARI II OSA• Deutz-Fahr uued traktorid. Ergo Viil, Oilseeds Jatiina• Kuidas müüa kasutatud tehnikat. Mascus14.30 ÜHISLÕUNAInfopäeval osalemine on tasuta, vajalik on vaid eelnev registreerumine, et tagada kõigile mugav istumine ja piisav toitlustus.Lisainfo ja registreerumine kodulehel: http://www.oilseeds.ee/et/jatiina/pollumajandustehnika-infopaevad-2017

 

Jaga lugu:

Põllumajandus.ee suurtoetajad:

PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Põllumajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150