Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 16. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oilseeds kutsub põllumajandustehnika infopäevadele

Oilseeds kutsub põllumajandustehnika infopäevadele
Autor: Oilseeds Trade AS
Oilseeds põllumajandustehnika infopäevadel kuuled detailsemalt Deutz-Fahr uutest traktoritest ning Amazone ja Krone haakeseadmetest. Lisaks jagatakse kasulikke näpunäiteid, kuidas määrata kasutatud tehnikale õiglane hind ja kuidas seda kõige kiiremini realiseerida.

Tehnikapäevad toimuvad 28.02. Märjamaa rahvamajas ja 02.03. Oilseeds esinduses Tõrvandis Tartumaal.

Päevakava:

09.30 KOGUNEMINE JA TERVITUSKOHV10.00 SEMINARI I OSA• Oilseeds – põllumehe kindel seljatagune. Meelis Fink, Oilseeds Trade• Amazone ja Krone haakeseadmed. Jaanus Põldmaa, Oilseeds Jatiina12.00 VITAMIINIPAUS12.30 SEMINARI II OSA• Deutz-Fahr uued traktorid. Ergo Viil, Oilseeds Jatiina• Kuidas müüa kasutatud tehnikat. Mascus14.30 ÜHISLÕUNAInfopäeval osalemine on tasuta, vajalik on vaid eelnev registreerumine, et tagada kõigile mugav istumine ja piisav toitlustus.Lisainfo ja registreerumine kodulehel: http://www.oilseeds.ee/et/jatiina/pollumajandustehnika-infopaevad-2017

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616