Fotod: Oilseeds Jatiina põllutehnika infopäevad olid edukad

Fotod: Oilseeds Jatiina põllutehnika infopäevad ol
Kuuajase traktorikasutusõiguse võitis Kaupo Kutsar Eestimaa Lihaveis OÜst.

Oilseeds Trade ASi põllumajandustehnika infopäevad 2017 toimusid 28.02. Märjamaa Rahvamajas ja 02.03. Oilseeds Jatiina esinduses Tõrvandis. Kokku osales tehnikapäevadel ligi 150 tehnikahuvilist põllumeest.

Õppepäevadel olid fookuses Amazone teraviljakülvik Cirrus ja väetisekülvik ZA-TS, Krone Comprima seeria rulloonpressid ning Deutz-Fahr traktorid. Lisaks jagati teavet masinate hoolduse kohta ning anti praktilisi näpunäiteid kasutatud tehnika müügiks. 

Tõrvandi infopäeva lõpus loositi välja ka Oilseeds suure traktorilooosi võitja. Ligi 600 loosikampaanias osaleja hulgast sai fortuuna tahtel täiesti uue traktori DEUTZ-FAHR 5105.4 G kuuks ajaks enda kasutusse Kaupo Kutsar Eestimaa Lihaveis OÜst. Ülejäänud loosis osalejad ei jäänud aga sugugi tühjade kätega - kõigile loosiankeedi täitnutele pakub Oilseeds Jatiina koostöös OP Finance´ga võimalust soetada vajalik tehnika eriti soodsatel tingimustel. Palju õnne!

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised