5. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalafirma kasum tõusis 130 protsenti

Kalafirma kasum tõusis 130 protsenti
Autor: Äripäev AS
Kalade ja kalatoodete hulgimüügiga tegeleva Hunt-Fish Groupi kasum tõusis tublisti. Ettevõte loodab järgmisel aastal viia käibe 4 miljoni euroni.

Äripäeva infopanka

Ettevõtte töötajate arv tõusis eelmisel aastal kahe võrra 9ni. Käive töötaja kohta langes 23 protsenti 377 954 euroni. Keskmine brutotasu kasvas 8 protsenti 1578 euroni kuus.Ettevõtte peamised eksporditurud on Soome, Šveits, Saksamaa ja Prantsusmaa. „Töötajate arv sel aastal ei suurene ning suuri investeeringuid põhivarasse ette näha ei ole,“ kirjutas Hunt-Fishi juhtkond tegevusaruandes. 2017. aastal tahetakse käivet suurendada aga 4 miljoni euroni ning kasumiks oodatakse 80 000 eurot.Juhatuse liikmele maksti töötasu kokku 56 000 eurot. Ettevõtte omanikuks on Allan Veltmann. Sellel aastal omanik dividende ettevõttest ei võtnud, eelmine aasta maksis Veltmann endale üle 30 000 euro.

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616