Vändra metsaomanikud toetavad metsaseaduse muudatusi

Vändra Metsaühingu liikmed kutsusid metsaseaduse teemal arutlema riigikogu liikme Andres Metsoja  Foto: Vändra Metsaühing

Vändra metsaühingu liikmed toetavad seadusi, mis vähendavad eraomandi kasutamisega seotud piiranguid.

6. aprillil toimus Vändra Metsaühingu iga-aastane üldkoosolek, kuid koguneti juba varem. Enne üldkoosolekut saadi kokku eelmisel aastal erametsandusorganisatsioonide poolt erametsasõbra tiitli saanud riigikogu liikme Andres Metsojaga, kellega arutleti metsaseaduse muutmise teemadel. 

Riigikogu keskkonnakomisjoni liikmena tegeleb Andres Metsoja seaduse muudatustega igapäevaselt ning on ka metsaseaduse muutmise arengutega hästi kursis. Arutelus osalenud Vändra metsaühingu liikmed leidsid ühiselt, et toetavad Keskkonnaministeeriumi poolt välja töötatud metsaseaduse muudatusi ning usaldavad Eesti metsateadlaste analüüsi, millele tugineb soov muuta kuusikute minimaalne raievanus, et toota maksimaalset omanikutulu majandusmetsas. Vändra metsaomanikke rõõmustavad seadused, mis vähendavad eraomandi kasutamisega seotud piiranguid ning välistavad olukorra, kus metsaomandi kasutamine on seatud sõltuvusse piirinaabrite otsustest ja tegevusest.Kadri Kukk Vändra Metsaühing

Jaga lugu:
PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Pollumajandus.ee toetajad:

Enimloetud
Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789meelika@pollumajandus.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee